Sunday, September 27, 2009

Maafkan aku

Aku bukan pengkianat..
Aku juga bukan pendusta...
Maafkan lah aku real estate...
Mungkin sudah takdir hidup ini...
6 tahun...ermm bukan masa yang singkat..
Yang pasti 6 tahun ni mmg memori paling indah dalam hidup aku...
Time kasih sngt2 buat semua lecturer UTM KL ngn UTM SKUDAI..
Penat lelah lecturer ngaja aku in real estate takkan aku lupa sampai bila-bila..
Kawan-kawan doakan aku ya...

1 Oktober 2009 : Lapor diri
Jawatan : Pegawai Pelancongan (Tourism Malaysia Langkawi)

Kawan-kawan mai la Langkawi..yang penting mesti mai ujung bulan na..hehe..
Sebelum wallet menjadi ringan...yang tinggal hanya slip gaji..

12 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

tahniah sahabt ku sayang...
semoga ila murah rezeki selalu..

alhamdulillah..dpt duk lgkawi jgak, kan?

_ToMaToMeI_ said...

alhamdulillah rin...
ila doakan sangat-sangat moga rin dapat PTD tu..

fairuz said...

wahhh...kalau aku nak gi langkawi pasni, aku roger kau jelah..hahaha

_ToMaToMeI_ said...

fairuz...boleh aja... roger jgn tak roger...

Apit said...

cantek..pasni ak leh g langkawi..ada dh awex nk tunggu kedatangan aku..haha..

Budak Pensel said...

nak gi langkawi..nak curi kepak helang

_ToMaToMeI_ said...

Apit..hahaa
memang sentiasa menunggu pun...
sentiasa di pintu masuk langkawi..
datang jgn tak datang...

Budak Pensel..
Jgn curi..mintak le baikbaik wak...
kang marah Dr. M nnt..:-)

azuan said...

wah!!best la duk langkawi..

_ToMaToMeI_ said...

azuan...
Mmg sangat best dok kat Langkawi..
mai langkawi bg tau tau ja sy..hehe..

ninie said...

ist time akak bce blog nih..

ila nti tgk2 kt sini ek
http://kodokjualkain.blogspot.com
akak ade display tudung n brooch kat blog akak..murah2 jew..

k take care kt lgkawi nah..
luv, ninie

cik EPAL said...

alaa..slip gaje je ke yang tinggal?? hehehe ;)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

penah gak dook kat uitm skudai tu...lepak2 n tido2 kat kolej tun fatimah...huhu...seronok sangat..uitm skudai da best..

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang