Sunday, May 20, 2012

Jom Join Contest by Audrra Blossom - GA Tersempoi!!-

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua
Teruja ni first time nak join contest
Pemilik blog yang wat contest nie http://sayanakcerita.blogspot.com


ke page : Audrra Blossom

Syarat-syaratnya cam nie:



1) Follow blog - suka hati nak follow atau tak. Tiada paksaan.
2) Like page Audrra Blossom - yang ni WAJIB.
3) lepas 'like', sila tulis 'saya nak hadiah dari Audrra Blossom' dan letak link blog anda di ruang komen untuk post berkenaan GA tu.
4) dah buat step 2 dan 3, datang balik bagitahu saya di ruang komen entri ini.

Senang, kan? 'Like' page Audrra Blossom --->letak komen dan link blog --->bagitahu di komen entri ini.

Tarikh tutup: 10 JUN 2012

Hadiah : Surpriiiiiiisssee....

*edit: hadiah extra kepada pemenang yang menulis entri tentang GA ini. Sila bagitahu di ruang komen ya. TQ.





2 comments:

yana halim said...

Thanx ye Rashila sudi join. Akak dah take note entri ni..... :)

Rashila In Da house said...

Kak Yana tq ya......

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang