Thursday, July 19, 2012

CATALYST MINDSTAR


Nak share sikit.. :))

Tahukah anda, Catalyst MindStar selain baik untuk kanan-kanak dan para pelajar, ia juga sangat baik untuk wanita yang merancang utk hamil dan sedang hamil. Ini kerana MindStar mengandungin Folic Acid, Ginkgo extract dan Soya bean powder.


Asid folic diperlukan terutama bagi wanita yang merancang untuk hamil, dan tiga bulan pertama selepas hamil. Ia boleh mengurangkan risiko untuk mendapat anak yang cacat terutamanya kecacatan saraf (NTD) , otak (anencephaly) dan saraf tungjang (spina bifida). Kajian telah menunjukkan bahawa, kecacatan ini boleh dikurangkan sehingga 70%. Itulah sebabnya sangat penting untuk kita memakan asid folic semasa hamil. Anenchephaly adalah nama diberikan kapada bayi yang tidak mempunyai tisu otak dan akan mati sejurus selepas ia dilahirkan.


Ginkgo pula terkenal sebagai herba yang sangat bagus untuk mencerdaskan minda kerana bahan yang terkandungan di dalam ginkgo akan menyebabkan saluran darah dalam otak menajdi lancar, justeru membekalkan oksigen yang mencukupi utk otak.Manakala Kacang Soya membantu menurunkan tekanan darah tinggi, mencegah pre-eclampsia di kalangan ibu mengandung dan meningkatkan bendalir penting di dalam uterus.


CATALYST MINDSTAR :BOOST YOUR BRAIN FUNCTION
HARGA
RM 59.90 ( semenanjung)
RM 65.90 ( sabah & sarawak)

TADAAAA NI LA MINDSTAR
15 SACHET : 1 SACHET (25 GRAM)
PERISA COKLAT MALT : BANCUH DGN AIR SUAM


Berminat sila hubungi:
Rashila : 013-489 4346

Anak-anak menakan dah try
depa semua habaq sedap mak jang (ganti nama)
" nnt kami nak suruh mak beli dengan mak jang lah" =)

No comments:

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang