Saturday, April 25, 2009

Tolong...Tolong...


Cam ne nih...blog nih tak leh di kritik oleh sesape pon...
xbesh la kan...hasil penulisan tak dikritik (^-^)
Ermmm nape ye...
Dah cek dah kat setting semua cam dah ok da..
Aduh....

17 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

sudah boleh komen di belog ila...
ok2. mari belanja rin

_ToMaToMeI_ said...
This comment has been removed by the author.
_ToMaToMeI_ said...

yuhu...sonok2..
tima kasih sahabatku reen...
nanti ila banja nah...

amu mejie said...

komen..komen..he~... meh den nk kritik..kang x nk dgr nnti..he..ghajin2 update ila..sblm disibukkn ngn kedoktoran anda tu..he

Rantong said...

Salam ziarah. Nice blog content.
Awak tahu tak yang blog awak ni ada nilai? Jika mahu, tambahkan lagi nilai blog content awak, click DI SINI...

_ToMaToMeI_ said...

Grasias Rantong...

apai said...

okeh²..apai kacak datang memberi komen...hahahaa...

kau aku lantik jadi tutor PSM aku secara sambilan ye..hehe...

apa, reen gebu nak jugak? haha

_ToMaToMeI_ said...

Apai Kacak???

Kikiki Kacak kah????

Kacak ke dia Rin...he~

slalu-slalu le kunjung2 blog aku nih..

bley2 apai..ko minat tajuk ape?

aku ngn rin jadik supervisor sambilan ko...

amacam....

fairuzmokti said...

haha...baik...nanti berdasarkan usaha kau, aku belanja makan..kau kene makan banyak², manakala reen kene makan sket² je...sebab dia dah cukup besar. kau halus lagi la rashila..haha

err, aku memang kacak pun weii...

_ToMaToMeI_ said...

Kacak ke????

Ermm...nanti aku letak gambo ko kat blog ni suh org vote kacak tak ko...

Kalo ramai yang ckp...

Baru aku leh time yg ko ni kacak la jugak..He~

Ko ni...ape salahnya rin nak makan banyak..rin bukan awek ko apai..he~

Kan rin kan...

amu mejie said...

ila....ensem dah blog ang skang...terer dah tu..papepon ang lg kacak ila...hehe~

amu mejie said...

lupa lak..ada award tuk ang sempena blog ang berwajah baru ni..he..g amik kat tragedi kg talang tu..dua2..satu 5 kupang.2 sengget...hehe~

_ToMaToMeI_ said...

Makacih makacih ammu miji...

Kredito utk Hazerin...

Kawan aku yang bernama Hazerin yang editkan blog aku miji...aku baru di tahap pembelajaran ngn sifu Hazerin..

Hehehe...

Aku igt tragedi apa la tadi mizi...

Ruponya award..

hehehe~

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

wahhh.. byk dah komen di blog ila nihh.. bagus2.

woi apai. ko jeles sbb aku tolak cinta kau, kan?? sbb tu ko kutuk2 aku. cehh betul la ko ni.......


encik mijie...sy pon nak award jugak!!!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

update la cik ila!!!

_ToMaToMeI_ said...

hehehe...Cik Hazerin...

Tak sempat nak update lagi..

Bedebar tgk nota strategik..cuak lak rasa di hati wahai cik hazerin..

nanti ila update na...

sempurnahealth said...

Bukan nak kritik, cuma tinggalkan kesan aje..
_____________________

Jemput datang ke blog aku - http://sempurnahealth.wordpress.com
Your source of beauty|healthy|wealthy blog's

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang