Tuesday, May 12, 2009

..Hari-Hari Terakhirku...

Hari-hari terakhirku di UTM





Gambar ni masa kami sama-sama makan kat Tasik...
Sangat Best....
Kami makan rojak petis, cendawan goreng ngn goreng pisang...
Susah tau nak jumpa makanan sesedap cam ni kt tempat aku....





Gambar ni pulak...
Aku, yana ngn mas amek kat depan masjid di UTM..
Aku sayang kamu...
Kawan-kawan len dah balik...yang tinggal hanya kami-kami sahaja...
kawan-kawan len...aku juga sayang korang...kenangan kita sentiasa indah di ingatanku...


Hehe...aku tak penah begambar cara begini lagi tau...
Ermmm...sakit gak le pinggang ni...
tapi tak pe...
Gambar-gambar terakhir di UTM ni nya pasal...
aku sanggup bersakit....



Sayang Korang Semua...

8 comments:

fairuzmokti said...

kenapa kau taknak bergambar dengan aku ek? nanti takut² rindu kat aku lak...haha

amu mejie said...

suka pic yg bawah skli tu ila... cam citer dragon ball je..hehe~ dah nk balik lngkwi ker? balik himpun duit bnyak2..banje aku.. lala~

liniey said...

aksi paling bawah ialah sangat nampak saket... adddeih...~

amu mejie said...

last aku tgk pose tu ila ms melawat budak2 istimewa kat taman berlian dulu...he~ so cute...

_ToMaToMeI_ said...

fairuzmokti...
ko kan balik awal tak sempat nak begambar ngn ko...
alah nak windu hapenye..
nanti ko kan nak bukak kedai gambar kat Pesta Konvo...
Aku amek banyak2 le gambar..
gamba ngn ko, ko kene bagi free tau..
Jumpa nanti.....

ammu mejie~~
lalala...aku nak try apply cikgu la mizi..
ermm dapat ngajaq kat TOOBa best gak kan...
nama ja org langkawi haku ni...
xpenah lagi aku sampai kat Kg Alaman ang Mizi...
aku igt...aku igt lagi tem tu...
ang p ngn azi, mat noramin, ngn jami kan..
aku mmg cute...kikiki...tak pa cam budak2 istimewa pun tak pa...asalkan ada pekataan cute...
aku sonang ati...

_ToMaToMeI_ said...

liniey~~

kejap ja sakit tu...
pastu dah ok....

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

gambar bwh sekali....mas kah itu??? hehehe. bentuk love. i love u too, ila... hehehe

_ToMaToMeI_ said...

hazerin~~

Correct...correct..
Mas la tu reen...
Luv U 2, 3, 4 ever...

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang