Saturday, June 20, 2009

Cuti-cuti Malaysia….

Minggu lepas aku agak kesibukan melayan tetamu yang datang ke Langkawi…..
Kawan-kawan aku mai…layanan aku mesti baik punya…tak caya tanya liza, wanie ngn awin…hehehe…
Best tau kalo kawan-kawan mai ni…aku leh jalan-jalan skali ngn kawan-kawan aku….
Bukan senang tau nak dapat kesempatan becuti-cuti cam ni ngn kawan-kawan….
Memang liza ngn wanie ni sesangat betuah....diorang tempah tiket awal...
dapat la tiket air asia sekali ngn hotel 3 hari 2 malam just 130 per head…memang bebaloi sesangat nya lah diorang ni…
Pastu sewa keta lak 120 untuk 3 hari…keta wira….murah…murah…
Pandai diorang datang sini bukan time cuti…harga barang-barang pun tak de la melambung sangat…
Awin pulak datang bulan madu… aku tak leh ikut diorang jalan-jalan…hehee…almaklumlakan…hehe…takkan aku nak kacau daun lak kan…
ReeN…wani nak betunang dah minggu ni…dengan pakwe dia dulu..Hafiz..alhamdulillah cinta kampus wani sampai gak ke majlis petunangan..
Kita???? Tgu masa dan ketikanya....yang penting Reen dulu...he~

2 comments:

fairuz said...

aku utnggu kau kawen je ila...haha

_ToMaToMeI_ said...

fairuz....
hehe...tah2 ko kawen dulu apai..haha

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang