Saturday, June 20, 2009

Untuk Mu…..

Mizi…ni ha khas untuk kamu…..
Sekitar di maljis kenduri Safarizal Alif kawan kita…
Atau lebih dikenali sebagai Mat Lek…..
Siap di junjung lagi cam anak-anak raja tu mizi……
Kita bila laie tah la mizi ??????
Tgk2 le gambaq yang aku tangkap ni menggunakan Nokia aku ni…gambaq agak tak bapa clear…tapi ok gak le…aku rasa ang leh Nampak kot dgn memakai spek ala tranfomers tu…








Tak sabar...tak sabar..tak sabar...TRANSFORMER.....24 JUNE 2009....
Jom ramai-ramai kita tawan panggung...

4 comments:

amu mejie said...

wohoo~~ pak..makcik lawa pak..he~..makaseh ila post kasi aku tengok..mmg membakar naluri kebapaan aku tol maer leks ni..langkah bendul ni..he~ tp ensem lak mart leks eh...da mcm hero semerah padi da ghupe...he
~

_ToMaToMeI_ said...

amu mejie...
hehe...la mat er leks bukan kah sememangnya ensem mizi..mizi aku p skulah mahsuri tadi..p buat balik sijil berenti skulah akunye ilang..hahaha...tak tau tang mana aku letak...aku jumpak cikgu nohana..cikgu faudzlina...cikgu norizah...aku dah mintak no tpon depa..tapi aku tak bwk hp mai umah kak aku...
nanti2 aku bg ang na..

amu mejie said...

ye...tapi nape dia lebih ensem dari aku lam gambaq ni..ni yang aku marah ni..he~.. iskh~ sok sijil nikah jaga leklok..kang ilang jugak..x psl2 kena tgkap khalwat padahal da kawen..he~ :P... cikgu norizah? yg mana eh?ajaq mate tu eh..yang mcm ala amoi blood tu eh?..nge~ ang ni...enpon je pon..bukan public phone...tu pon xde kedrat nk bwk..haish~ kata da gemoks...xkn x larat lagi?he~

_ToMaToMeI_ said...

amu mijie...
hehe...
btui2 mizi...cikgu yang ala2 amoi tu la..cikgu2 mantain ja..cam dolu-dolu gak wei..aku ni ja makin come..tapi yang aku best cikgu nohana kata cam ni baru cantik..hehe..
kembang sat idung aku..kikikiki
ni ha no tepon cikgu kesayangan kita
Cikgu Nohana- 0124767835
Cikgu Nadzrah 0124272476
Cikgu Faudzlina 0124078164

Cikgu faudzlina mintak ang doakan di bagi cepat2 dapat anak mizi...aku bg tau dia ang ada kat Mesir

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang