Sunday, May 17, 2009

-B.O.S.A.N-

Maaf kan aku ya kepada sesapa peminat fanatik AF 7...





Selama ni aku xpenah tak layan AF tau...
Dari AF 1 sampai 6..
Semua aku layan...
Dari minggu ke minggu wo...
Dulu masa AF 1, shiap wat ring tone lagi lagu AF ni...He (",)
Tapi dalam tak minat pon aku layan kan gak konsert akhir AF 7 ni...
Lagipun xde menda aku nak wat...
Dari pandangan mata yang masih blom kabur ni...dari pendengaran ku masih jelas ni kan..
Aduh Konsert Akhir semalam mmg hancur la bagi aku...
Sangat-sangat tak best...
Sangat Boring...
Sangat Hampeh...
Mungkin pemilihan lagu sangat tak sesuai ngn bebudak tu aku rasa...

Ini sahaja post aku untuk kali ni...
Sekian wasalam...

.A.k.u p.e.n.c.h.e.n.t.a m.u.s.i.c.

8 comments:

amu mejie said...

alaa~ nm pon dunianyer hiburan ila..sekodar jela..he~ qhaud(benar) he~.. yang anak lima pon sibuk masuk..haish~ he...

amu mejie said...
This comment has been removed by the author.
+h.a.z.e.r.i.n+ said...

apa lagi, ila... bosan2 ni, belajar la masak.. ihik

fairuzmokti said...

jangan layan AF...busan. tak bagus untuk minda...

_ToMaToMeI_ said...

-amu mejie-
kamu minat qhaud ya..
bg aku qhaud tu lagi best dr finalist2 malam tu..emo pulak...

-hazerin-
ila tgh blajar masak skrgni..
reen nak resepi kentang goreng sambal..
nak try masak esk...

-fairuzmokti-
kita layan prison break ngn heroes ke yang bagus untuk minda apai..heheh..

amu mejie said...

xla...den kipas susah mati adlin ngn ac..he~ xdelah..aku bebas dalam bermusic.. yg patut dibakulsampahkan aku bakulsampahkan.. vote masyari al a'fasi..(^_~)

fairuzmokti said...

aah..yang tu bagus..hehe

amu mejie said...

kenapa dan kenapa incik ila x nak sambung lagi?? why dan why??...

 

Copyright © 2012 Reserved to Anugerah Terindah
Design by Cik Kumbang